Værelsestyper


Almindelig dobbeltværelse: 2 adskilte senge, eget bad/wc, bord/stole, køleskab, tv, garderobestang. Værelset er beregnet til 2 personer . Et barn under 3 år er gratis på værelset i forældres seng (mod tillæg kan der laves ekstra opredning til et barn op til 12 år). Langt de fleste værelser har to udgange: en udgang til det fri og en udgang til hallen. 
3 personers værelse::
1)vi har 1 værelse med 3 adskilte senge. 
2)vi har 1 værelse med 2 rum med 2 senge i det ene værelse og 1 seng i det andet. 

Familieværelser: 2 adskilte rum med hver 2 senge. Ét badeværelse/wc, bord/stole, the-køkken, tv, garderobestang. Værelset er beregnet til 4 personer. 1 barn under 3 år er gratis i familieværelset(mod tillæg kan der laves ekstra opredning til et barn op til 12 år). Familieværelserne har udgang til det fri. Der er en lille terasse med borde og stole udenfor familieværelserne, som er beliggende lige bag ved Herning Bowlingehal.

Enkeltværelse med bad og toilet på gangen: Vi har et værelse med en seng, tv, lille bord og stol, garderobestang.

Dobbeltværelse med bad og toilet på gangen: Vi har et værelse med to senge, bord og to stole, garderobestang, tv, bad/toilet på gangen.

Kaffe/the samt service: vi vil forsøge at udfase engangsartikler samt kaffe sticks så over tid vil det blive fjernet fra værelserne. 
Der vil være krus, tallerkner, bestik, neskaffe og the bag ved receptionen. Til fri afbenyttelse. Vi er taknemmelige hvis I vil bringe det brugte tilbage.

Sengelinned og håndklæder: der er redt op når I kommer og 1 badehåndklæde samt 1 lille håndklæde pr. Person.